Jesus, jag kommer nu till dig. Tack för att jag får komma till dig. Tack för att du älskat mig så mycket att du valde att dö och uppstå för mig så att vi kan vara tillsammans.

Jesus, jag vill följa dig. Hjälp mig att göra det trots att det ibland kan kosta allt. Hjälp mig att ge dig 100 %. Jag vill verkligen det, men ibland är det så svårt. Visa mig hur jag kan bli mer lik dig. 

Förlåt för alla gånger det blivit fel. Alla de gånger jag sårat dig, andra människor och mig själv. Hjälp mig att lita på att din död och uppståndelse var för min skull. Förlåt även för de gånger jag misslyckas med att vara din lärjunge. Tack för att du alltid står med öppen famn, trots mina misslyckanden. 

Hjälp mig att höra din röst bland alla andra röster som vill ha min uppmärksamhet, så jag vet var du vill sända mig. Vem vill du att jag ska prata med, eller se idag? Ge mig av din Andes kraft och mod så att jag vågar göra det även om det känns läskigt, även om det gör att andra kommer tycka att jag är annorlunda. 

Påminn mig om att ibland stanna upp och bara sitta vid dina fötter. Stanna upp för allt fantastiskt du ger mig, varje dag. Stanna upp inför allt du gjort för mig. 

Och ifall idag skulle bli min sista dag i detta livet, låt mig imorgon få vakna hemma hos dig, i din Faders famn. Tack för att jag genom dig Jesus har ett medborgarskap i himlen som är giltigt för evigt. Hjälp mig att leva i den sanningen varje dag. 

I Jesus namn. Amen.