Likt många andra gick även jag genom svåra stunder under min skolgång. Då inte tiden räckte till. Då allt jag gjorde var i motvind.

Jag minns hur jag satt en lördagkväll med en labbrapport och försökte skriva. Jag kunde inte fokusera och jag kände mig helt ensam. Det var hopplöst. När jag ser tillbaka på detta inser jag hur dumt det var att inte inkludera Gud.

Om han lovat att vara med oss hela tiden så kommer han också vara det.

Däremot är det svårt för Gud att hjälpa oss om vi inte ber om hjälp. Sanningen är att Gud är allsmäktig och kan förvandla alla situationer. Om du låter Gud hjälpa dig i din brottning och i de kamper som du går igenom kommer Gud ta din kamp och ge dig frid. Om han lovat att vara med oss hela tiden kommer han också vara det.

Livet är såklart inte bara motgångar utan det finns många dagar som faktiskt är bra, där saker och ting rullar på. Då kan vi tro att vi inte behöver Gud. Det är viktigt att inte glömma Gud utan vara tacksam för allt han ger oss. Att prisa Gud och tacka honom för allt han gjort för oss är extremt viktigt. Sanningen är att Gud vill hjälpa dig i alla stunder och han går bredvid dig i varje situation. Det viktiga är att vi inte glömmer bort det han lovat.