För några månader sen hade jag en dröm om en vän. I drömmen letade vi igenom en bokhylla i jakt på tidningar som han skulle använda för att dela profetiska ord med människor i sin närhet.


När jag vaknade tänkte jag att det mest var en rolig dröm, så jag berättade det för honom med ett skämtsamt ”Jag drömde om dig inatt, haha”. Flera timmar senare hade han inte kunnat sluta tänka på den där drömmen. Faktum var att han den senaste veckan hade utmanats mycket i att våga lyssna in Guds röst i förbönssituationer och dela vad han upplevde att Gud ville säga till dem han bad för. Hittills hade allt han delat behandlat ämnen vi vanligen hittar i just mode- och skvallertidningar, nämligen utseende och popularitet. Gud hade verkligen använt honom för att säga till människorna han bad för att deras utseende eller sociala status inte var avgörande för deras värde.

Att jag delade min dröm med honom, så att han fick pröva den, fick bli en uppmuntran för oss båda: För honom att fortsätta vara lyhörd för Guds röst, och för mig att Gud även kan använda sig av drömmar för att uppmuntra och tala med oss.

Foto: unsplash.com n-i-c
DELA
Föregående artikelGuds verk genom dig
Nästa artikelSyndare är vi allihopa