Under tider av tvivel har jag de senaste åren sett tillbaka på ett kvällsmöte på ett PULS-läger, då Gud personligen bevisade att han finns på riktigt.

Kvällen fokuserade på kristet ledarskap och ELUs ledarskapskurs Asken. Detta var inte riktigt något jag hade tänkt på förut, jag hade aldrig hört talas om Asken och min enda erfarenhet som ledare var när jag extremt krystat höll i någon lek på ungdomsgruppen. Tanken på mig som ledare var helt främmande, men det var ändå något den kvällen som fick mig att be till Gud om det.

Gud hade talat, detta kunde faktiskt inte förklaras på något annat sätt.

Under mäktig lovsång och konstant bön gjorde jag allt jag kunde för att få kontakt med Gud. Plötsligt knackade min kompis mig på axeln, såg på mig och sa att Gud hade talat med honom: “Gud vill att du ska bli en kristen ledare.” En obeskrivlig känsla som jag aldrig tidigare upplevt uppfyllde mig. Gud hade talat, detta kunde faktiskt inte förklaras på något annat sätt. Jag gick Asken och har sedan dess varit ledare på barnläger, söndagsskola och ett konfaläger. När jag tvivlar på Gud eller mig själv har jag alltid detta bevis på att Gud finns och att jag inte behöver vara rädd.