Påsken har kommit och gått och jag hoppas att ni alla har fått den vila ni behöver och fått vara med på härliga gudstjänster som påmint er om påskens budskap!

En sång har ringt i mina öron de senaste dagarna. Inte någon av de vanliga påskpsalmerna, utan sången ”En liten stund med Jesus”. Det som har slagit mig med frasen ”en liten stund med Jesus, är att det inte spelar någon roll var, eller när, eller hur jag mår, eller vem som är i närheten, jag kan få en sådan stund oavsett. Jag behöver inte gå till kyrkan, eller åka på läger, jag behöver inte ens knäppa min händer eller stänga ögonen för att få en liten stund med Jesus. En liten stund som kan få väldigt stor betydelse. Så för min del spelar det ingen roll att jag det här året spenderade det mesta av påsken i en bil, eller att jag hade svårt att koncentrera mig på predikan jag hörde på påskdagen, jag kan få en liten stund med Jesus när jag vill, oavsett var jag befinner mig – fysiskt eller i tankarna.

Självklart vill jag ändå uppmuntra er att gå till kyrkan, åka på läger och att lyssna på vad som sägs i predikningar och undervisning! Glöm bara inte att Gud inte behöver att du gör vissa saker för att han ska kunna tala till dig. Han behöver bara att du ber om en liten stund, så får du det, oavsett hur det ser ut runt dig eller i dig.