Sista dagen i skolan för terminen. Uppsatsen jag skrivit på hela våren är inlämnad och godkänd, jag känner hur jag nästan lättar från marken på vägen hem och våren har aldrig varit vackrare. Det doftar syren trots att jag befinner mig mitt i en storstad, sommarpsalmerna avlöser varandra i mitt huvud och jag drömmer mig bort till min barndoms skolavslutningar. Visst är det något speciellt med denna tiden på året? Genom allt det vackra och genom lättnaden som infinner sig när alla måsten är borta blir jag påmind om hur god Gud är!

Den här tiden på året är också ofta en tid som präglas av avslut och avsked, så även i Insidan. Den här gången vill vi säga tack till Sara Wileryd som under tre år jobbat med Insidan. Tack Sara, för allt som du tillfört i arbetet! Glädjande nog får vi också säga ett stort och varmt välkommen till Isak Engström som börjat i redaktionen!

Slutligen är det också dags att säga tack och hej till Lennart, en gammal trotjänare som varit med från allra första början. Ersättaren, Kristian, får ni lära känna i höst.

Hoppas ni njuter av vårens sista nummer av Insidan och att ni får en fantastisk sommar!