Vi närmar oss julen och i detta nummer bjuder redaktionen på julklappar i form av några nya återkommande inslag i Insidan.

I ”Min väg till tro” får vi möta olika personer som berättar om hur det gick till när de blev kristna. Vi hoppas att det ska få inspirera och påminna oss om att Gud är levande och att Jesus fortfarande går runt och möter människor. Den kristna tron är inte någon gammal teori – den är högst aktuell och förvandlar människors liv. Idag, i Sverige, på riktigt.

På mittenuppslaget hittar du inslaget ”Jesus och du?” som riktar sig speciellt till dig som inte riktigt vet om Jesus och det kristna budskapet är något för dig. Kanske du aldrig hört talas om Jesus på riktigt eller kanske du har koll på det mesta men medvetet eller omedvetet vänt Gud ryggen. Gud har inte vänt ryggen mot dig! Detta inslag kan man också använda genom att sätta den i handen på en vän som funderar och söker. Använd Insidan för att berätta för fler om din tro!

Dessutom har vi en ny sida som vi kallar Kreativa sidan där en kreativ grupp i varje nummer ställer ut ett estetiskt verk. Hör av dig om du också vill vara med i den gruppen. Andra nyheter är att ”Insidan frågar” numera finns efter alla våra tre större artiklar och så har boktipset byggts ut och blivit ”Insidan tipsar” där du kan få tips om allt möjligt. Hör gärna av dig med dina egna tips som du vill att fler ska få reda på – kanske en fantastisk artist eller sång, en bok som betytt mycket för dig eller nåt annat du har upptäckt.

Nu önskar vi i redaktionen dig en riktigt god och välsignad jul!

Bön
Jesus, tack för att du kom till jorden för 2000 år sen. Kom denna jul också till mig och påminn mig om att komma till dig. Amen