Äntligen en ny termin, och ett nytt nummer av Insidan! Hoppas du haft en underbar sommar! Rutinernas och vardagens lunk är tillbaka. Vissa ogillar det, andra andas ut. Men du, Gud är densamme igår, idag och i evighet. Om du behöver stadga när sommarlovet bytts ut mot ett späckat schema som får dig att ränna rundor i skolans korridorer – håll i Gud som din stabila vän! Han fortsätter gå vid din sida. Han vill dela hela livet med dig, alla fyra årstider. Lov, skola, fritid, relationer, din egna tid, ditt allt.

I detta nummer av Insidan finner du mycket god läsning.

Dan ger ledning i hur du kan tänka kring att välja, och lyfter fram Jesus som en personlig tränare för dig i landslaget Guds rike.

Ta för dig av Johannes artikel, som pekar på Jesus chockerande ledarstil, där Jesus i en tjänande livsmodell ger oss ett exempel att följa.

I Ett av alla syskon kommer vi till Jeremia Hector, som är kristen och bor i Kina, världens folkrikaste land.

Anna skriver i sin artikel att vi inte är starka på egen hand, men att vi är designade för relationer. Tänk om det faktiskt är så?! Du får en hel del bra frågor att fundera över, när du läser den.

Insidan intervjuar Hans Weichbrodt, om hans syn på ledarskap.

Läs och bli inspirerad!

Bön:

Jesus, tack för en ny termin, för att du med lust vill dela hela mitt liv med mig. Hjälp mig att se dig i vardagen, där du vill möta och leda mig. I Jesu namn, amen.

 

Foto: Aidan Meyer
DELA
Föregående artikelGlöm inte!
Nästa artikelJohn Harper