Äntligen är det juni och äntligen är det sommar! Vi är nog många som längtat efter den här tiden på året. De vanliga rutinerna ändras, väckarklockan stängs av för ett tag och många är lediga samtidigt. Härligt! För en del av oss är sommaren ett paradis som man aldrig vill ska ta slut.

Det är också precis så jag föreställer mig Hawaii: den vackra ön i Stilla havet med svajande palmer och magnifika stränder. Ett paradis på jorden. Men under den vackra ytan gömmer sig fattigdom, sociala problem och drogmissbruk. Läs det fascinerande reportaget från paradisön i det här numret av Insidan.

Det som verkar så fantastiskt bra kan alltså ibland ha saker på djupet som man skulle må bra av att ta tag i. Samma sak är det med oss människor. Vi är Guds ögonstenar och gränslöst älskade av honom, men också vi behöver hjälp med sådant som är svårt att reda ut på egen hand. Du hittar en fängslande text om hur du som är ung kan tänka kring själavård (och varför det kan vara något för alla) i det här extra tjocka numret av Insidan!

Trevlig läsning & en riktigt skön sommar!