Den kristna tron kan förändra hela ens liv. Att vi har en Gud som älskar oss och har full kontroll gör att vi kan ha helt andra utgångspunkter, både i tankar om liv och död och i aspekter av det vardagliga livet. Med detta sagt betyder det inte att det alltid är så lätt att veta hur man bör tänka som kristen. Och inte heller att alla kristna har samma åsikter om allting.

Utan att komma med några definitiva svar öppnar podden för en ärlig diskussion, med målet att eventuellt bli lite klokare.

I Teofiluspodden lyfts i varje avsnitt ämnen som kan vara svåra att greppa. Oskar Wikdahl och Johannes Jansson, som ligger bakom podden, är inte rädda för att grundligt utforska varje fråga och har ofta gäster som är extra insatta i det givna ämnet. Utan att komma med några definitiva svar öppnar podden för en ärlig diskussion, med målet att eventuellt bli lite klokare.

Så om du känner att du har tusen obesvarade frågor om kristen tro så kan Teofiluspodden kanske vara precis rätt ställe att åtminstone börja på.

Teofiluspodden går att hitta bl.a. på Facebook, iTunes och Soundcloud.

Foto: teofiluspodden
DELA
Föregående artikelSalt –­ inte saltgurka
Nästa artikelGömma för att glömma