Jag hade fått höra att det i vårt område bor en kvinna som är känd från tv, men en lång tid hade passerat utan att jag hade sett henne. Förra veckan när jag var på väg hem från ICA kom jag att tänka på den kvinnan och det slog mig att det kanske var Gud som sände den tanken till mig av en anledning.

Jag blev så paff och insåg att det inte bara kan ha varit ett sammanträffande.

Jag började direkt att be för henne, om att hon skulle möta Jesus och bli kristen. Någon minut senare trodde jag knappt mina ögon när jag fick syn på denna kvinna som var ute och rastade sin hund. Jag skrattade för mig själv och tyckte det var ett roligt sammanträffande. Dagen därpå var jag ute på promenad och blev återigen påmind om kvinnan. Jag kände i mitt hjärta en längtan efter att be mer för henne, så jag bad för henne ännu en gång och strax därpå såg jag henne igen. Jag blev så paff och insåg att det inte bara kan ha varit ett sammanträffande.

Hon undrade säkert varför jag log så stort mot henne, men för mig blev det en sådan bekräftelse på att Gud talar till mig och vill använda mig i min vardag. Och detsamma gäller för dig! Om du är kristen så vill Gud tala till dig och använda dig. Be om hjälp att höra hans röst och våga pröva det du tror dig höra. Det är sällan Gud talar så att vi kan höra honom med våra fysiska öron, men var uppmärksam på den stilla viskningen i ditt inre. Tänk att du kan få bli en kanal för Guds kärlek till människor som du träffar i din vardag. Det är en inbjudan till ett underbart äventyr med honom varje dag!