När slutet närmade sig av mitt år på bibelskola började mina tankar snurra en kväll. Vad ska hända härnäst?

Jag ville inte plugga vidare och visste inte vad jag skulle söka för jobb. Jag funderade på att söka in till GMU, grundläggande militär utbildning, men jag var tveksam. Jag grubblade, tänkte och bad.

Bönen var att få klarhet i mitt val inför framtiden. Jag önskade att Gud skulle göra det enkelt för mig. Natten därefter drömde jag att en av mina bibelskolelärare kom fram till mig, lade armen om min axel och sa: Jag är så glad att du inte har valt att söka in till GMU. Det var det enda som hände i drömmen, och jag var nästan mer förvirrad än innan. Förvirrad, men samtidigt kändes det som att jag hade fått ett konkret bönesvar. Bara en liten tid därefter så fick jag erbjudande om att få jobba vidare i den församling som jag varit engagerad i under året.

Men det som är fantastiskt är att vi har en levande Gud som är allsmäktig och kärleken själv.

Jag är nu inne på mitt andra år som ungdomsledare och trivs fantastiskt bra! Att lita på Gud och lägga sitt liv i hans händer kan vara lättare sagt än gjort ibland. Men det som är fantastiskt är att vi har en levande Gud som är allsmäktig och kärleken själv. Det finns ingen tryggare famn att lägga sitt liv i! I Psaltaren 139:16-18 står det Dina ögon såg mig när jag bara var ett foster. Alla mina dagar blev skrivna i din bok, formade innan någon av dem hade kommit. Hur ofattbara är inte dina tankar för mig, Gud, hur väldiga är inte deras mångfald! Räknar jag dem är de fler än sandkornen. När jag vaknar är jag kvar hos dig.
Detta är något både du och jag kan ta till oss!