Insidan vill inte bara vara en tidning som ger en skön läsning och undervisning i olika frågor. Vi vill också utmana dig att upptäcka och utveckla saker i ditt vardagsliv som kan göra världen till en bättre plats att leva på.

Våra liv präglas alltmer av ljud av alla de slag. Från väckarklockans ljudliga signaler och Spotifys låtlistor till en TV-kvälls ständiga zappanden. En del ljud är oerhört vackra, andra störande och till och med skadliga. Vi erbjuds mycket via våra öron och informationsflödet verkar aldrig ta slut.

Vi har vant oss så vid att alltid ha ljud omkring oss att själva tystnaden kan bli väldigt jobbig. Kanske kan det också kännas ensamt att inte ha något som fyller ut tomrummet som skapas när man stänger av alla apparater och maskiner. Men vi behöver tystnaden. Inte bara för att varva ner och stressa av. Utan den är det också väldigt svårt att höra Guds röst. Det Gud vill säga dig försvinner bort i bruset från allting annat. Relationen mellan dig och Gud får inte heller den tid som den behöver för att växa och bli starkare.

Månadens utmaning ligger alltså i att ge Gud möjlighet till att tala till dig genom tystnaden. Om du ger honom det utrymmet kommer du att märka att han faktiskt pratar med dig. Har du tid att lyssna?