Insidan vill inte bara vara en tidning som ger en skön läsning och undervisning i olika frågor. Vi vill också utmana dig att upptäcka och utveckla saker i ditt vardagsliv som kan göra världen till en lite bättre plats att leva i.

Är du en sådan person som tycker det är svårt att berätta för kompisar och andra om din tro? Hur gör man sånt på ett naturligt och avslappnat sätt? Du är inte ensam om att känna så. För en del kanske aldrig det där ”perfekta” tillfället uppstår. Men ge inte upp! Fortsätt be om frimodighet och vishet om hur du kan dela med dig av din tro. Gud brukar på ett mycket kreativt sätt leda oss in i situationer där vi kan få berätta om honom för andra. För vår del gäller det att lita på Guds omsorg och våga ta det där steget.

Lita på Guds omsorg och våga ta steget

Ett sätt att dela sin tro kan också vara genom andra kristnas formuleringar. När mina egna ord inte riktigt räcker till kan det därför vara till stor hjälp. Månadens utmaning blir därför att ge bort ett nummer av Insidan till en kompis eller bekant som inte själv är kristen. Det kan vara ett gammalt nummer du har hemma eller det här numret efter att du själv läst det. Någon kanske till och med vill ge bort en årsprenumeration till någon annan. På så sätt kommer tidningen till ännu större användning och förhoppningsvis kan det göra din vän nyfiken på att veta mer om livet med Jesus.