Insidan vill inte bara vara en tidning som ger en skön läsning och undervisning i olika frågor. Vi vill också utmana dig att upptäcka och utveckla saker i ditt vardagsliv som kan göra världen till en bättre plats att leva på.

Många längtar till sommaren. Kanske har just du lov från skolan och planerar inte heller att sommarjobba. Det är därför kanske inte så noga med att passa tider, och inget schema finns som berättar hur dagarna ser ut. Rutinerna för måltider, läxläsning och uppstigning förändras, och är det möjligen samma sak med livet med Gud? Tar jag ”ledigt” även där över sommaren?

  Sommarens utmaning blir att skapa sommarrutiner för livet med Gud. Morgonbönen kan skjutas fram någon timme, glöm då inte att tacka för det härliga i att ha sovmorgon. Om du är med i en ungdomsgrupp kan ni bestämma egna träffar, kanske på en brygga någonstans.

  Studera varje dag något i Guds natur, välj en ny sak för varje dag. Då blir sommaren en ständig påminnelse om det vackra i Guds skapelse och det stora hos Skaparen.