Detta nummer har handlat om Guds allmänna uppenbarelse och hur Gud visar sig på en rad olika sätt i skapelsen. Det vi dock inte får glömma bort är att Gud också har visat sig i en särskild uppenbarelse. Gud har visat sig genom Jesus Kristus och i sitt ord, Bibeln! Gud är alltså inte en diffus energi som svävar omkring lite här och var, utan en underbar person som vi kan lära känna

Lär känna honom!

I evangelierna kan du möta denna stora Gud som vill umgås med och älska dig varje dag. Ett bra tips är att läsa ett kapitel i Bibeln om dagen. Prova till exempel att börja läsa Markusevangeliet. 

Prata med honom!

Det fantastiska är att inte bara Gud kan prata med oss, utan att också vi kan prata med honom! Detta är att be, att tala med Gud om vad vi tänker och känner. Jesus söker efter dig. Kommer du svara honom?

Bön: Jesus, tack för att du har gjort så mycket för mig. Du har älskat mig på det mest underbara och utgivande sättet som finns. Jag längtar efter att få lära känna dig och få växa som din lärjunge. Ge mig mod att våga följa dig både när det är lätt och svårt. Tack för att du aldrig lämnar min sida. Amen.