Församling

Insidan till församlingen!

Insidan är Sveriges enda kristna ungdomstidning. Målet med Insidan är att leda ungdomar till Jesus, vara en hjälp till att växa i tro på honom och inspirera till att följa honom i vardagen. Därför vänder vi oss särskilt till er som arbetar med ungdomar i olika kyrkor och församlingar med två riktigt bra erbjudande!

Insidan är full av god bibelundervisning, spännande reportage, artiklar om relevanta och viktiga ämnen utifrån Bibeln och det kristna livet, intressanta intervjuer, bok- och musiktips, andakter m.m. Åtta nummer varje år. Allt med fokus på ungdomar!

Insidan ges ut av ELU (www.elungdom.se) som är en kristen ungdomsorganisation som arbetar för att Sveriges ungdomar ska upptäcka Jesus. Därför har tidningen inga annonser eller intern information utan riktar sig på ett tydligt sätt till alla olika kyrkor och samfund.

Vi vill ge er två tips:

Börja prenumerera som församling!

En eller ett par tidningar som ungdomar kan bläddra i och läsa vid ungdomsaktiviteter eller efter gudstjänsten är ett måste. 350 kr för en eller 990 kr för tre prenumerationer. Varför inte ha några extra tidningar att dela ut till ungdomar som är nyfikna?

Ge bort prenumerationer!

En del församlingar ger en årsprenumeration till alla konfirmander, andra till dem som fortsätter som faddrar och hjälpledare. Det blir ett perfekt komplement till verksamheten i kyrkan, för att växa och förstå mer av den kristna tron. Just nu har vi kampanjpriset 250 kr/år på dessa gåvoprenumerationer.

Kontakta oss

Kontakta redaktionschef Jakob Andersson (jakob.andersson@insidan.net, 0737275681) om ni har några frågor kring tidningen eller våra erbjudanden. Ni kan även ringa vår prenumerationsansvarige på 0739-019715 eller maila prenumeration@insidan.net om ni vill beställa tidningen, eller ge bort flera prenumerationer.

Bli prenumerant idag!

För att börja prenumerera redan i dag fyller ni i formuläret här och sätter in pengarna på PG 49 42 68-6. Under rabattkod skriver ni Församlingserbjudande. Och i övrigt-fältet fyller ni i antal prenumerationer ni vill ha, samt om ni vill ha faktura.