Goodness of God

I love You, Lord
Oh Your mercy
never fails me
All my days, I’ve been
held in Your hands
From the moment
that I wake up
Until I lay my head
Oh, I will sing of
the goodness of God

Cause all my life
You have been faithful
And all my life
You have been so, so good
With every breath
that I am able
Oh, I will sing of
the goodness of God

I love Your voice
You have led me
through the fire
And in darkest night
You are close like no other
I’ve known You as a Father
I’ve known You as a Friend
And I have lived in
the goodness of God, yeah

’Cause Your goodness
is running after,
it’s running after me
Your goodness
is running after,
it’s running after me
With my life laid down,
I’m surrendered now
I give You everything
’Cause Your goodness
is running after,
it’s running after me

Bethel Music

Att Gud är god, det tror jag att vi alla har hört förut. Men att Gud är god spelar faktiskt så stor roll för just dig att det kan få förvandla ditt liv! Därför tror jag att vi behöver påminnas om att vi lever i hans godhet.

I sticket i låten “Goodness of God” sjunger vi “Your goodness is running after, it’s running after me” och det är min absoluta favoritdel av denna lovsång. Det är inte som att Gud skickar ett mail med ett erbjudande om godhet, som vi, ifall vi tackar ja och betalar ett visst pris, kan få ta emot. I Psaltaren 23:6 kan vi i stället läsa: godhet och nåd ska följa mig i alla mina livsdagar. Guds godhet springer alltså efter oss och oavsett vad vi gör kommer den aldrig att sluta göra det. Gud kommer bara fortsätta att ösa sin godhet över oss. 

Något som jag ibland gör och som jag verkligen vill uppmuntra dig till att göra, är att stanna upp och tacka Gud. När jag mitt i min vardag börjar fundera på allt gott som Gud ger mig blir Guds godhet otroligt tydlig för mig. Det är då jag får inse att Guds godhet verkligen springer efter mig i mitt liv – och det lämnar mig aldrig oberörd! Det är helt underbart. Så detta konkreta tips vill jag ge dig: stanna upp och tänk över allt gott som finns i ditt liv – och tänk på att allt det kommer från Gud! 

För mig är detta också ett sätt att komma närmare Gud och bli mer taggad på honom

Att varje dag tacka Gud tror jag verkligen kan förändra våra liv! För mig är detta också ett sätt att komma närmare Gud och bli mer taggad på honom. Jag tror att vi är många som kan uppleva att Gud ibland känns långt borta. Då kanske det vanliga är att man tänker att det endast är genom bibelläsning och bön som vi kan komma närmare honom. Men jag tror att det finns fler bra saker som vi kan göra och att vi alla har olika sätt för att hitta tillbaka och bli taggade på Gud. Att vara tacksam och se Guds godhet i livet är ett sätt som har fått betyda mycket för mig. Försök du också – detta tror jag kan förvandla ditt liv!

Foto: Unsplash.com
Alma Nilsson
Knislinge
DELA
Föregående artikelBe för oss!
Nästa artikelTrädets grenar pekar alltid uppåt