Insidans nya hemsida är här!

Tidigare har ett Insidan-nummer knappt fått plats i fickan. Nu får alla nummer plats där! Du kan ha med dig Insidan överallt – och varje stund blir ett tillfälle att läsa och låta Gud tala genom artiklarna.

På samma gång blir Insidan också en podd! Ibland orkar man inte läsa – men nu kan du istället lyssna på tidningens artiklar och inslag.

På dessa sätt vill vi nå ut med Insidan till fler och skapa fler möjligheter att ta del av tidningens fantastiska innehåll. Ett innehåll som förvandlat och gett liv till människor i 2000 år.  Vi hoppas och ber att tidningen ska bli till välsignelse för dig och att insidan.net kan bli en naturlig del av din vardag! Läs, lyssna och låt Gud få dra dig närmre honom.

Insidans medarbetare hoppas att du ska trivas här. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över eller vill ha sagt. Och hjälp oss gärna att sprida insidan.net till fler!

Funktionerna du vill ha koll på

Sök. Skriv in ett sökord uppe i förstoringsglaset till höger och du får snabbt fram alla artiklar som innehåller det ordet.

Hitta rätt. Varje artikel har en eller flera ämnes-taggar. Därför kan du snabbt hitta alla artiklar som berör ett visst ämne. I högermarginalen finns de vanligaste och under fliken Ämnen i menyn hittar du alla. Du kan där också kombinera och söka på flera ämnen på samma gång.

Lyssna. Insidan finns nu också på Soundcloud. Gå in på www.soundcloud.com/tidningeninsidan och börja prenumerera på podcasten idag. I varje artikel här på hemsidan finns också en direktlänk så du kan lyssna på artikeln även här. Alla nummer från och med september 2016 är inlästa.

Dela. I varje artikel finns direktlänkar för att kunna dela artikeln i olika sociala medier. Gör gärna det, så att fler får ta del av det du läst och så att fler upptäcker insidan.net.

Gilla. Varje artikel kan du gilla, så att fler kan se vad som är riktigt bra. I topplistan hittar du på så sätt snabbt de populäraste artiklarna.

Läs hela nummer. Insidan utkommer med åtta nummer varje år. Men även här på insidan.net kan du enkelt läsa artiklarna så som de är i papperstidningen, via Nummer i menyn. Klicka dig sen fram genom tidningen med hjälp av knappen ”Nästa artikel” längst ner.

Läs kategori. Antingen genom att trycka på en artikels kategori eller genom att leta i rullisten längst ner i högermarginalen kan du snabbt komma till en viss artikelkategori.

Läs en skribent. Genom ett enkelt klick på skribentens namn hittar du alla artiklar som en viss skribent här skrivit.

Läs gammalt. Leta genom arkivets alla gamla Insidan-ariklar för att hitta gamla guldkorn, under fliken Nummer. Arbetet med att lägga in gamla nummer fortsätter.

Prenumerera. Denna funktion finns självklart kvar! Åtta gånger om året kan Insidan ramla ner i din brevlåda. Att vi blir webbtidning gör inte att vi blir mindre papperstidning. Fortsätt eller börja prenumerera du också! Det är skönt att ibland ta en paus från skärmen och dessutom är en prenumeration ett utmärkt sätt att stötta Sveriges enda kristna ungdomstidning.

Återigen: Varmt välkommen hit!